Pepsi Challenge - noua campanie de promovare Pepsi

Pe parcursul anului 2015, hashtagul #PepsiChallenge va deveni simbolul celei mai noi campanii Pepsi, o miscare globala ambitioasa care provoaca toti consumatorii sa experimenteze viata intr-un mod diferit. Aceasta este cea mai mare si complexa campanie realizata vreodata de Pepsi, implicand vedete internationale, cele mai noi tehnologii, designeri, sportivi, interpreti si alti parteneri prestigiosi, pentru a incuraja consumatorii din intreaga lumea sa sfideze conventiile si sa transforme fiecare moment intr-o experienta "Live for Now".

#PepsiChallenge va incuraja comunitatile online de pretutindeni sa accepte provocarile Pepsi, lansate pe site-ul www.PepsiChallenge.com si pe retelele de socializare ale Pepsi din intreaga lume. Acestea vor fi asociate cu patru domenii principale: tehnologie, muzica, design si sport.
De fiecare datâ când cineva folosește hashtagul #PepsiChallenge pe Instagram, Youtube sau Facebook începând cu 1 martie și până la sfârșitul anului, Pepsi va dona 1 dolar (până la un prag de maximum 1 milion de dolari) unei donații Liter of Light care se ocupă de comunitățile fără electricitate.

Comentarii