Review Vitamina C BioSkin cu efect antiage si antioxidant - masca revitalizanta

Frumusetea nu e o chestiune de varsta, iar ridurile de expresie confera fetei mai multa expresivitate, dandu-i o putere de atractie aparte. Cu o ingrijire adecvata putem sa avem un aspect placut si plin de vitalitate la orice varsta.
Imbatranirea este un proces natural care trebuie acceptat ca atare. Anii isi pun amprenta in egala masura in interior, cat si pe pielea noastra. Se formeaza cute si riduri, pielea si muschii isi pierd tonusul. Chiar anumiti factori pot accelera acest proces, cum ar fi expunerile exagerate la soare, neglijarea ingrijirilor acordate pielii, un mod de viata nesanatos cu prea putin somn si miscare si cu prea mult alcool si tutun. Uneori nici macar tratamentele naturale nu sunt capabile, ce-i drept, sa stearga ridurile, asa cum nici produsele cosmetice scumpe nu o pot face, desi adesea reclama ne promite marea cu sarea.
Cele mai bune servicii ni le fac cremele de noapte nutritive, care vin in sprijinul procesului natural de regenerare a pielii, dandu-i un plus de energie. Adesea ele contin uleiuri de plante bogate in acizi grasi esentiali, care confera pielii elasticitate.
In urma cu un an, am descoperit Vitamina C pudra BioSkin pentru uz cosmetic, si de atunci am folosit-o mereu in prepararea mastilor faciale. Efectele acesteia s-au vazut inca dupa prima aplicare.
Dupa cum stim, avem nevoie de vitamina C atat intern cat si extern. Un adult are nevoie de minim 60 mg de vitamina C pe zi. Si nu trebuie sa uitam ca aceasta vitamina nu este depozitata in celule si ca trebuie luata in fiecare zi. Deficienta grava de vitamina C duce la imbolnavirea cu scorbut, dar din fericire in prezent aceasta afectiune este foarte rara (cel putin in tarile dezvoltate). Totusi sunt destul de des intalnite deficiente usoare de vitamina C, urmarile fiind rezistenta scazuta la infectii, apatia si durerile articulare.
O piele radianta, o piele frumoasa, nu se obtine doar cu crema potrivita ci si cu o dieta care sa intareasca rezultatele. Organismul are nevoie in permanenta de vitamine, astfel incat regenerarea tenului si protejarea lui sa fie sustinuta si din interior. Ridurile, tenul acneic, inflamatia, toate sunt semne ale unei stari de sanatate deficitare, cauzate adesea de un regim alimentar insuficient in vitamine si nutrienti.
Vitamina C pentru uz cosmetic este un produs 100%, are efect antiage si antioxidant, previne formarea prematura a ridurilor, imbatranirea cutanata, are efect antiacneic si anticuperozic. Da luminozitate pielii, creste elasticitatea pielii, amelioreaza rozaceea, uniformizeaza pielea, amelioreaza pigmentatia. Vitamina C se foloseste ca ingredient in produse cosmetice (0,2% - 0,5%) sau pentru prepararea mastilor.
Cum folosesc Vitamina C:
Pasul 1: Exfoliant - dupa curatarea pielii cu o spuma de curatare cu acid salicilic in concentratie de 2% (avand tenul mixt cu tendinta acneica este necesar) am facut un exfoliant format din urmatoarele ingrediente: 1 lingura de zat de cafea, putina apa calda si 5 picaturi de acid salicilic natural BHA  MAYAM (acid B-hidroxi BHA sau puteti folosi si acid lactic AHA). Am masat pielea usor, am lasat sa actioneze 3 minute apoi am clatit cu apa calduta.
Pasul 2: Masca (ingredientele pentru aceasta masca sunt suficiente pentru 2-3 utilizari in functie de cat de subtire este stratul pe care-l aplicati pe fata si gat) - jumatate de lingurita de vitamina C dizolvata intr-o lingurita de apa calda, 1 lingurita de miere de rapita, 1 lingura si jumatate de argila verde si un varf de cutit de niacinamida (vitamina B3 - imbunatateste aspectul, hidratarea si tonusul pielii). Se aplica masca pe fata si gat, se lasa sa actioneze 20 de minute apoi se clateste cu apa calduta si la final cu apa rece. Cand pielea s-a uscat se pulverizeaza fata si gatul cu apa de trandafiri. Urmatoarele 2 zile aplicati masca, seara inainte de culcare pe fata curata, fara a mai repeta operatiunea de exfoliere.
Pasul 3: crema hidratanta.
Si uite asa, pielea mea este curata, luminoasa, hidratata si plina de vitalitate. Vitamina C pentru uz cosmetic BioSkin o puteti achizitiona din orice magazin naturist la pretul de 4,5 lei (in functie de magazin).

Ce ingrediente utile pentru ten folositi in ritualul zilnic/saptamanal?

Comentarii