www.tedi.ro - în căutarea lui Tedi - concurs 2015

Campania promoțională "În căutarea lui Tedi" este organizată și desfășurată de Tymbark Maspex România în perioada 23 martie - 30 iunie 2015. Produsele participante la promoție sunt toate produsele Tedi ce vor putea fi identificate prin etichetă promoțională, care va conține numele campaniei "ÎN CĂUTAREA LUI TEDI" - și un extras din regulamentul oficial.
Fiecare etichetă promoțională va conține un sticker promoțional care are înscris pe verso un cod unic alfanumeric format din 10 caractere.

Pentru a participa în promoție, consumatorii trebuie să achiziționeze cel puțin un produs participant din cele descrise și să acceseze site-ul campaniei www.tedi.ro. Completarea contului și ulterior introducerea de coduri pe www.tedi.ro în perioada promoției duce la posibilitatea de a intra în posesia unui premiu instant sau la premiile oferite prin tragere la sorți. Din cele instant, la atingerea unui număr de coduri, puteți câștiga boxe portabile, perne Tedi, Mascote Tedi, ochelari Tedi sau cutii de sandwich.

5 premii constând în telefon mobil Samsung Galaxy S3 16 GB vor fi acordate prin tragere la sorți. La fel și tableta Samsung ATIV TAB.

Comentarii

  1. EU SUNT MATEI MARIAN SI ACESTA ESTE CODUL MEU:GXQ5LAWCLM.EU LAM BAGAT DAR...NIMIC.MA VOI ASTIA CU PROMOTIA CAND AMI TRIMITETI SI MIE CEVA SA AFLU SI EU CE AM CASTIGAT SAU DACA AM CASTIGAT.VA ASTEPT SA IMI TRIMITETI CEVA.LA REVEDERE.

    RăspundețiȘtergere
  2. HWH6GHQL4A , 19.15 20 APRILIE 2015

    RăspundețiȘtergere
  3. LCRR65PQNP,21.16 27 Aprilie 2015
    27 Aprilie 2015, 8:53.

    RăspundețiȘtergere
  4. Codul meu este :67WEHACYLN

    RăspundețiȘtergere
  5. Hanna Petra
    Codul meu este: 7ML6OXNTPL

    RăspundețiȘtergere
  6. Codul meu este :5TQY656WGE9 CRISTIANA BEATRICE

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu