Tratament 3 in 1 IMPALA Lady's pentru unghii rezistente si sanatoase

Fiecare dintre noi stie sa-si faca manichiura singura, uneori, aceasta iese perfect pentru ca desi nu suntem specialiste, experienta isi spune cuvantul. Exista insa cazuri cand apar mici probleme, dar cu ajutorul unor mici trucuri sau produse-tratament, problema se rezolva rapid sau in cazul remediilor  naturale cu multa rabdare.
Lacul colorat este fermecator, dar vopsirea frecventa afecteaza sanatatea unghiilor. Cand devin moi sau casante, se rup usor si se exfoliaza, e timpul pentru un tratament.
Nu-i asa ca unghiile tale n-au avut nici o zi de pauza? Nu te invinovati prea tare: daca le-ai fi lasat sa respire cateva zile, aerul uscat si soarele (in special vara) ar fi deshidratat destul de tare bietele unghii.
Lacul de baza e folosit destul de des, spre binele unghiilor, insa uneori tot apar probleme.
Nu oja afecteaza cel mai tare unghia, ci acetona. Indiferent ce produse de calitate folosesti, dizolvantul trebuie si el utilizat. Pare un cerc vicios din care n-avem cum sa iesim.
Acum, pot fi moi, crapate sau se exfoliaza usor. Totusi exista o solutie: sa folosim ca baza lacurile-tratament care inlatura toate neajunsurile, neutralizand efectul acetonei. Aceste tratamente dau luciu unghiei, o hranesc si te ajuta sa ai unghii perfecte intr-o saptamana.
Eu am ales lacul-tratament 3in1 HARDENER IMPALA de la Lady's la pretul de 10,14 lei si 9,13 lei cu reducere.
Pentru a avea unghii sanatoase am folosit zilnic ulei de argan alternativ cu ulei de masline, masaj cu felii de lamaie (este unul dintre cele mai rapide si eficiente) seara de seara si o crema-tratament pentru reparare si hidratare (acest tratament l-am urmat timp de 1 saptamana). Cand a inceput sa arate mai bine, timp de o saptamana am aplicat lacul incolor dar cu formula tratament 3in1 IMPALA.
 Cu lacul de unghii 3in1 IMPALA, unghiile vor deveni mai puternice si mai rezistente. Si in plus mai are si alte intrebuintari:
- lac de sigiliu pentru culoare cu filtru UV (aplicat peste oja capata rezistenta indelungata)
- baza pentru lacul de unghii
- intaritor activ pentru unghii.
 Stim ca mainile sunt cele mai expuse actiunii timpului si agresiunii externe. Ele imbatranesc datorita actiunii apei, soarelui, frigului, detergentilor s.a. Cu toate acestea, le-am cam neglijat in ultimul timp, la fel si manichiura (care a fost una simplista). Dar cu tratamentul urmat mai sus, si-au revenit, iar acum atat mainile (pe timp de iarna, oricat de des as folosi crema de maini tot se crapa) cat si unghiile arata mult mai bine.
Un alt tratament eficient:
- incalzeste putin pe baie de aburi ulei de germeni de porumb presat la rece si se pune intr-un castronel impreuna cu o fiola de vitamina A
- stai cu degetele in acest amestec 15 minute, timp in care iti masezi usor unghiile
- nu te spala, scutura degetele cat mai bine si apoi maseaza toata maa, pana ce uleiul este absorbit
- ar fi bine sa-l faci o data pe saptamana timp de 2-3 luni
- in acest timp evita sa aplici lac de unghii colorat, alege doar unul transparent sub forma de tratament si cu multe vitamine in compozitie.
IMPALA are o multime de produse pentru unghii frumoase si rezistente, insa cele mai accesibile sunt cele de la Lady's:
- Cuticle remover (balsam cu uleiuri si aroma de trandafiri, violete, pentru indepartarea cuticulelor)
- 3in1 Hardener (cel despre care v-am scris mai sus)
- Active nail hardener (pentru unghii moi si subtiri)
- Nail color recovery (reface culoarea unghiilor vopsite)
- Nail growth Spa (accelereaza cresterea unghiilor)
- Top wear (lac sigiliu pentru culoare rezistenta)
- Calcium gel (umple denivelarile, intareste si hidrateaza unghiile).

Ati folosit pana acum produse IMPALA pentru unghii? Ce parere v-ati facut despre acestea?

Comentarii