Concurs Ticket Restaurant - www.haila1masa.ro

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iei pranzul in Tour Eiffel? Participand la campania “Hai la 1 la masa!” de pe facebook, ai ocazia sa mergi la Paris in perioada 18-19 iulie, si sa iei pranzul la ora 1 fix, in restaurantul Le Jules Verne din Tour Eiffel.

CE AI DE FACUT?
In perioada 18 mai – 12 iunie, incarci pe pagina de facebook “Hai la 1 la masa!” https://www.facebook.com/Haila1lamasa?, o singura fotografie cu felul de mancare servit in timpul pranzului sau o poza de tip SELFIE servind pranzul, sau o poza cu tine impreuna cu colegii/prietenii la masa de pranz. Pentru oricare varianta optezi adauga si #haila1lamasa.


LA CE SA FII ATENT?

Sa nu fie un pranz servit la birou, pe tastatura sau in zona de lucru. Sa fie cu adevarat un pranz servit intre orele 12:30 – 14:30. Este important sa iei pauza de pranz, iti ocrotesti sanatatea si esti mai eficient! De aceea, trebuie sa apara in fotografie ora la care iei masa – poate sa fie un ceas de mana, de perete, un telefon, sau orice alta metoda care iti este la indemana. Sa nu mananci junk food sau fast food, ne intereseaza sa vedem ca ai grija de tine si de organismul tau. Nu uita sa pastrezi bonul, fie ca ai mancat la restaurant, sau ca ti-ai facut cumparaturile la magazin si ai gatit acasa pentru pranzul de a doua zi.
Pentru mai multe informatii acceseaza "Regulament Campanie" depe www.haila1masa.ro
BONUS: Primele 100 de persoane care posteaza fotografiile pe pagina de facebook Hai la 1 la masa, conform regulamentului campaniei vor castiga automat si fara tragere la sorti, un ceas de perete cu insemnele campaniei “Hai la 1 la masa!”.
Pofta buna si mult succes!

Comentarii