La Roche-Posay Effaclar Duo - campanie de testare gratuita

Daca aveti o piele grasa cu imperfectiuni, trebuie sa stiti ca exista tratamente specifice prin care se controleaza productia de sebum si corecteaza imperfectiunile severe. De asemenea trebuie sa adoptati si urmatoarele obiceiuri indispensabile pentru a obtine un aspect sanatos pe tot parcursul anului: produse de ingrijire adaptate tipului de piele, atentie speciala asupra zonelor sensibile (ochi si buze), curatare, exfoliere, hidratare, protectie solara, machiaj hipoalergenic. Daca aveti ten gras cu imperfectiuni, nu ezitati sa testati gratuit kitul Effaclar Duo. Campania de testare gratuita se desfasoara in perioada 2 - 30 noiembrie 2015. Iata cum procedati pentru a testa kitul si pentru a castiga unul din cele 100 de premii puse in joc:
- accesati pagina http://www.laroche-posay.ro/ si accesati sectiunea "Inscrieti-va aici"
- completati formularul cu nume si prenume
- data nasterii
- numarul de telefon
- adresa postala
- adresa de e-mail
- parola.
Un kit contine tratamentul pentru 7 zile: esantioane Effaclar gel pentru pielea grasa si sensibila; esantioane Effaclar DUO [+] crema tratament pentru tenul cu tendinta acneica. In urma testarii trebuie sa completati un testimonial cu rezultatele esantioanelor testate (pana pe 30 noiembrie 2015).
Pe 2 decembrie 2015 va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor celor 100 de premii Effaclar DUO [+].
Kiturile se vor acorda participantilor in limita a 5000 de bucati.
Succes!
OBS: desi astazi este abia 12 noiembrie, se pare ca s-au epuizat kiturile si s-a ajuns la limita a 5000 de bucati avand in vedere ca atunci cand dorim sa facem inscrierea pentru testarea gratuita, apare mesajul "Campania de testare Effaclar s-a incheiat. Urmariti-ne in continuare pentru noi surprize!".

Comentarii

  1. Eu am apucat să mă înscriu 😁😁😁

    RăspundețiȘtergere
  2. cu ce curier sunt trimise? pe mine m-a sunat curierul luni si nu eram acasa, am stabilit pt alta zi si nu a mai venit nimeni nici pana azi!! incompetenti mai sunt

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu