Perie de indreptat parul anionica cu display LCD

Majoritatea femeilor sunt dependente de placa de indreptat parul si o cincime dintre barbati au acasa o placa de indreptat parul. Daca nu sunt folosite cu masura, placile pentru indreptarea parului pot avea efecte negative (am resimtit si eu pe pielea capului meu cand am folosit placa de indreptat timp de 1 an in perioada liceului :(...de atunci parul meu nu a mai fost la fel de puternic). Daca ati facut greseala sa folositi placa la o temperatura mai mare de 200 de grade, trebuie neaparat sa urmati un tratament intensiv de regenerare a parului si sa folositi o perie din par de mistret.
Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand va achizitionati un produs pentru indreptat parul, este sa nu va zgarciti. Pentru ca este o investitie pe termen lung, alegerea unui lucru de calitate va poate scuti de alte cheltuieli legate de protectia parului.

De cand am facut acea greseala de a folosi placa pentru a avea tot timpul parul drept, o folosesc doar pentru a-mi indrepta bretonul sau il indrept complet daca merg la vreo petrecere (si atunci look-ul meu se schimba complet fara a mai merge la coafor pentru nu stiu ce coafura sofisticata plina de fixativ). Insa, recunosc ca mi-as dori sa fac acest lucru mai des, dar cand ma gandesc cate fire se rup cand trag de el sa-l indrept...
De curand mi-a atras atentia o perie de indreptat parul - iti piepteni parul si il indrepti in acelasi timp. Mi se pare foarte interesanta ideea. Dar inainte de a o cumpara as dori sa stiu si alte pareri de la persoane care au folosit ceva de genul, pentru a nu arunca cu banii pe ceva ce apoi nu-mi va fi de folos.
Cum se recomanda aceasta perie?
Este o perie revolutionara cu display LCD, care indreapta parul in numai 30 de secunde. temperatura poate fi setata foarte usor si are protectie impotriva arderii. Peria este echipata cu tehnologie anionica, care scoate energia statica din par.
Aceasta se gaseste si in Romania si se poate cumpara online de pe http://www.perie-indreptare-par.numai-cele-bune.ro/ la pretul de 189 lei.

Voi ati cumparat aceasta perie sau ati folosit ceva asemanator? Se merita la acest pret?






Comentarii

  1. o perie din asta am vazut la moldoveni la pretul de 1300 lei moldovenesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este buna! Nu recomand, tot placa e cea mai buna de indreptat parul.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu