Cutiuta MAMI te iubeste in editie limitata!

Primul kit "MAMI te iubeste!" s-a lansat acum, in prima zi a primaverii 2016. Cutiuta "Mami te iubeste!"este un kit esential si de nelipsit in primul an de viata al bebelusului. Acest set contine cele mai bune produse de ingrijire dedicate unei proaspete mamici, pentru care timpul este pretios. Fiindca este in editie limitata trebuie sa va grabiti sa o comandati de pe site-ul mamiteiubeste.mami.ro la pretul de doar 59 lei.
Desi o persoana draga mie naste peste 3 luni, deja am dat comanda pentru acest kit care mi se pare o idee foarte inspirata. Imi plac persoanele care au cate o idee si o impartasesc si celorlalti  pentru a veni in ajutorul lor cu solutii.
Mi se pare un kit foarte util mai ales pentru o mamica care este la inceput de "cariera".
Daca ai devenit mama pentru prima data, este normal sa te simti coplesita de noile responsabilitati si de constientizarea faptului ca minunea pe care o tii in brate depinde in totalitate de ceea ce vei face. Dar nu uita ca orice mamica din lume s-a confruntat cu aceleasi temeri si in numai cateva saptamani te vei obisnui cu noile indatoriri. Important este sa te bucuri de fiecare clipa langa copilasul tau. Cu cat petreci mai mult timp alaturi de el cu atat mai mult se creeaza acea legatura mama-copil.
Este un moment unic si irepetabil!

Comentarii

  1. Doresc sa command kit-ul on-line mamiteiubeste.mami.ro
    Va las adresa de e-mail hora_ralu@yahoo.com
    tel 0732521295

    RALUCA

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Raluca! Kitul se poate comanda doar intrand pe site-ul mamiteiubeste.mami.ro . O seara buna!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu