Disney.ro/disneyprincess - concurs Disney si Carrefour

Câştigă un pachet de familie pentru patru persoane la evenimentul de celebrare al Prinţeselor Disney din septembrie de la Disneyland Paris!
Prin povestirile lor, fiecare Prinţesă Disney aduce mesaje pozitive prin care încurajează copiii să îşi preţuiască unicitatea, să creadă în ei şi să viseze fără limite!

Pentru a le sărbători pe Prinţesele unice şi inspiraţionale, vă oferim şansa să câştigaţi un pachet de familie, care include 2 nopţi de cazare pentru o familie de patru persoane şi invitaţia de a participa la ceremonia "Îndrăzneşte să visezi, Prinţesă" la Disneyland Paris. Cumpără o păpușă Disney Princess Hasbro cu sticker promoțional și descrie în maxim 450 de semne cum tu sau copilul tău vă asemănați cu prințesa Disney favorită pentru a participa la concursul de mai jos!


Puteţi face înscrierea în numele copilului dacă aveţi peste 18 ani, în calitate de părinte sau tutore.Premiul poate fi revendicat numai între următoarele date: 16-18 septembrie 2016. Păstraţi bonul fiscal pentru validarea premiului.

Data de începere:
15 martie, ora 9:00
Data de Închidere:
31 May, ora 16:00

Comentarii