Cherry Crunch Betty Ice - Noua inghetata de vanilie cu miez de cirese amarene invelita in ciocolata

Desi ploile isi fac de cap in ultimul timp, vara cea calduroasa nu este departe. Ieri, de ziua copilului, am sarbatorit copiii din noi cu un nou sortiment de inghetata pe bat Cherry Crunch de la Betty Ice care m-a surprins in mod placut...yummy! De obicei preparam inghetata in casa avand in vedere ca cele din comert contin o multime de e-uri si multe ingrediente carora nici nu le pot pronunta numele la cat de sofisticate si artificiale sunt (sofisticata si artificiala - zici ca am descris o femeie tunata :D). Dar de aceasta data ne-am facut putin de cap. Mai ales cand este vorba de inghetatele Betty Ice de care ma mai bucur din cand in cand ori acasa ori cand am ocazia sa trec pe langa gelateriile din oras.
Va este pofta de inghetata? Ce preferati: inghetatele pe baza de lapte/samantana, parfeurile, sorbeturile sau granitele? Spre deosebire de sorbeturi granitele (un amestec de bautura si apa inghetata) nu se amesteca complet in timpul congelarii iar pojghita de gheata ce se formeaza deasupra se zdrobeste doar grosier cu o lingura, pentru a se forma cristale mari de gheata (din acest motiv granitele nu se pot prepara cu ajutorul unei masini de inghetata).
Eu ador sorbeturile de fructe proaspete, inghetata sandwich cu vanilie dar si inghetata pe baza de lapte cu multaaaaa ciocolata. Intr-un studiu, cercetatorii au ajuns la concluzia ca oamenii care mananca ciocolata in fiecare zi sunt mai inteligenti. Oare asa o fi? Voi ce credeti? Sau o fi doar un pretext pentru iubitorii de ciocolata :D...Oricum ar fi si orice s-ar zice despre ciocolata rau/bun, mie imi place ciocolata si mananc in fiecare zi. Daca asta ma face mai inteligenta sau nu cine stie...ce stiu sigur e ca imi da o stare de bine. Iar asta e tot ce conteaza.
Dar ca orice pofticios mi-am gasit o noua inghetata favorita de la Bety Ice. Combinatia dintre vanilie , ciocolata, miezul de cirese amarene, bezele si samburi de migdale dulci este fantastica, mai ales pentru cei care iubesc acest tip de cirese.
 Probabil daca sunteti sau ati fost fani ai prajiturii cu ciocolata neagra si mousse de amarene Choco Cherry Dream de la cofetaria Moo Bakery - elanul pofticios, cu siguranta va va placea si acest sortiment nou de inghetata delicioasa, ieftina (costa in jur de 2,5 lei) care-ti face pofta doar cat o privesti.
Eu sunt fanul numarul 1 al acestei prajituri cu care ma delectez din plin de fiecare data de ziua mea, datorita faptului ca in prezent nu se mai gaseste in vitrina ci doar la comanda acasa.
Daca nu preferati variantele ambalate atunci incercati sortimentele ce se gasesc la gelaterii. In perioada asta am observat ca au mai multe tipuri de sorbeturi decat inainte: sorbet de lamaie/capsuni/preferatul meu mango/pepene galben dar si un sortiment nou de inghetata cu trandafir. 


P.S: Pentru a vedea pozele in detaliu click pe ele.

Comentarii

  1. unde scrie data expirarii ca am cautat pe ambalaj ca disperata si nu scrie nicaieri

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde scrie data expirarii ca am cautat ca disperata si degeaba..imi puteti spune va rog?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna mary464! Scuze pentru raspunsul intarziat. Din ce am vazut pe ambalajul inghetatei nu este stantata data exprirarii in schimb daca ai norocul sa cumperi inghetata din cutia originala, acolo am vazut ca este scrisa. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu