Super Magic Lip Tattoo vs. Ruj Semipermanent Max Factor review

Pentru multe femei rujul este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din geanta si deseori unul nu este de ajuns. In plus, rujul te face sa arati mai frumoasa, mai ingrijita, pune in valoare un zambet frumos. si ofera contur nu doar buzelor ci si personalitatii celei care a ales sa-l poarte.
Presupun ca multe dintre femei isi doresc pentru buzele lor un ruj care ofera hidratare, protectie, colorare intensa, de lunga durata si rezistent la apa. Sincer cred ca si barbatii si-ar dori un astfel de ruj pentru noi. De ce? Simplu! Nu le mai ramane lor urme de ruj pe buze, haine s.a. (si nici nu se mai dau de gol ca in filmele cu amantele care lasa ruj pe camasile barbatilor :D ). Ooops!
In ultimii ani au aparut pe piata cosmeticelor din Romania diverse produse de acest gen. Desi imi achizitionasem la reducere un ruj semipermanent Max Factor nuanta Charming, m-am lasat ispitita de o prietena sa cumparam impreuna un gloss colorat ca in genul mastilor exfoliante, numit Super Magic Lip Tattoo. Vazusem mai demult un filmulet, asa ca nu am mai stat pe ganduri si am cazut prada curiozitatii. Eram in stare sa-mi iau toate culorile la cat de ieftine mi s-au parut la prima vedere, dar m-am oprit totusi la doua: lovely peach si sweet orange, 15 lei fiecare, plus transportul impartit la 3 cate am facut comanda, am ajuns la 34 lei. Toate bune si frumoase pana a sosit ziua in care au ajuns acasa aceste "minunatii".
Cum trebuia sa le iau de la persoana cu care am dat comanda, am incercat la ea una dintre nuante: lovely peach. Mi-a explicat inainte intructiunile: cum aplic, cum sa stau cu buzele, cat...am aplicat rapid, si dupa aplicare normal ca nu puteam sa vorbesc sa nu se lipeasca buzele intre ele  ca apoi sa nu-si faca efectul. A piscat putin la inceput dar apoi s-au acomodat buzele mele cu produsul. Dupa 10 minute cand s-a uscat, am desprins masca colorata exfolianta de pe buze si apoi voila: o nuanta aproapiata de culoarea buzelor, putin stearsa, dar am zis ca e buna cat de cat pentru 15 lei. Intr-o alta zi m-am trezit binedispusa si dornica sa incerc si cealalta culoare mult asteptata: sweet orange. De aceasta data aplicarea a fost putin problematica deoarece am aplicat gloss-ul colorat intr-un strat mai gros (gandindu-ma ca data trecuta poate asta a fost problema). Bun! Doar ca a inceput sa se prinda de dinti. Am incercat sa sterg cu servetelul sa nu-mi ramana pete pe dinti dar degeaba (toata ziua i-am simtit gustul :| ). Am fost nevoita sa rezist pana la final sa vad rezultatul. Insa rezultatul la aceasta nuanta a fost sub asteptari complet. A conturat putin buzele intr-o culoare pala de piersica, dar pe mijlocul buzelor era o culoare mai accentuata de parca am primit un pumn in gura. Si apoi a trebuit sa ma spal si pe dinti sa inlatur culoarea care a reusit sa se strecoare in gura. 


Concluzia este ca am dat banii degeaba...nu stiu, poate produsul este contrafacut si nu original, dar chiar si original de ar fi nu merita nici 1 leu, prea mult timp pierdut doar pentru a ramane cu o culoare stearsa pe buze. Ar fi aratat mult mai bine daca culorile ar fi ramas la fel ca si la aplicare. Mai bine imi luam rujul preferat cremos hidratant de la Yves Rocher si ieseam mai ieftin chiar daca era doar o singura bucata de ruj (dar macar stiam ca-l folosesc in fiecare zi). Acestea  le-am folosit o singura data si nici nu am de gand sa le mai folosesc. Pe langa faptul ca nu coloreaza puternic, dureaza mult procesul, iar aplicarea este incomoda. Pai cand te grabesti, 10 minute pentru a obtine o nuanta pe buze mi se pare cam mult. Imbatranim, nu traim vesnic deci Nu se merita sa ne risipim timpul pretios  cu lucruri inutile care ne fura si din timp.
Prefer sa dau 35 - 50 lei pe un ruj semipermanent de la Max Factor dar macar stiu ca mananc, beau, pup si tot rezista pe buzele mele mult timp. Iar aplicarea nu dureaza mai mult de 1 minut, nu coloreaza dintii  si rezultatul final este pur si simplu fabulos. Intr-o zi cand ma intalnisem cu o cunostinta si eram data cu acest ruj semipermanent, am fost intrebata daca mi-am pus dinti :))). De aici sa inteleg ca acest ruj nu pune in valoare doar buzele, ci si dintii care par perfecti desi nu sunt. 
Si ca sa ma consolez dupa acest esec am mai achizitionat doua rujuri semipermanente (tot la reducere bineinteles) nuantele: Angelic si Bare (care desi mi-a placut l-am oferit mamei mele - merita si ea sa aiba un zambet cuceritor). Pentru a vedea detaliile din poze apasati click pe ele. Chiar daca in prima poza  de jos nuanta rujului semipermanent de la Max factor Charming se vede aproape de un rosu aprins (din cauza blitului probabil) in realitate nu este chiar asa ci cum se vede pe buze in poza de sub ea. Pozele sper sa va convinga ce sa alegeti pe viitor ;). Desi intentia mea de la inceput nu a fost sa le pun fata-n fata pana la urma am ajuns sa o fac amintindu-mi cat de bun este rujul semipermanent de la Max Factor. Oricum, nu cred ca exista comparatie intre cele produse despre care v-am povestit...de fapt exista dar...



In poza urmatoare aveti prezentate nuantele Bare (pe buza de sus) si Angelic (pe buza de jos):



Mai jos va postez si filmuletul care m-a facut sa cumpar Super "Magic" Long Lasting Lip Color.




Comentarii