www.rompetrol.ro concurs în iarna 2012 - 2013

La Rompetrol, vremea rea e bună pentru premii. Stai cu ochii pe buletinul meteo și participă la concursul Rompetrol desfășurat în această iarnă.
Alimentează de minim 50 lei până la 24 februarie 2013, trimite codul de promoție prin SMS la 1877 sau direct pe www.rompetrol.ro la secțiunea Promoție și strânge cât mai mulți centimetri de zăpadă Rompetrol.
Acei centimetrii se zăpadă pot fi adunați astfel în funcție de valoarea bonului fiscal:
- 50 - 99.99 lei - 3 cm;
- 100 - 199.99 lei - 6 cm;
- 200 - 299,99 lei - 14 cm;
- peste 300 lei - 20 cm.

Câștigi garantat o perie de zăpadă cu racletă dacă aduni 25 cm de zăpadă.
Concursul Rompetrol îți dă ocazia de a avea șanse la câștigarea unui Land Rover Freelander 2 sau un Range Rover Evoque. Asta dacă strângi minim 20 cm zăpadă Rompetrol.
Nu uita că poți câștiga unul dintre cele 88 kit-uri de urgență zilnic dacă alimentezi în valoare mai mare de 100 lei.
Șanse mai mari vei avea dacă alimentezi cu EfixS sau plătesști cu card Fill&Go Personal pentru că vei acumula un număr dublu de centimetri. Centrimentează-te și câștigă cu Rompetrol.
Lista câștigătorilor va fi publicată pe www.rompetrol.ro.

Comentarii

 1. nu gasesc unde sa scriu codu de pe bon

  RăspundețiȘtergere
 2. Am trimis codurile de pe doua telefoane.Ambele sunt ale mele,unul pe cartela celalalt pe abonament.In cazul acesta cum se procedeaza,se cumuleaza s-au sunt separate

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu am trimis codul de pe 3 telefoane si tot timpul imi spune"cod incorect"cred ca este o mare minciuna toata treaba cu concursul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. cat iti ia daca trimiti un Sms?

  RăspundețiȘtergere
 5. astia sunt niste nemernici care incearca sa pacaleasca oamenii

  RăspundețiȘtergere
 6. DA, CRED CA ESTE O MARE TEAPA CARE SE DA DE CATRE ROMPETROL, SI EU AM TRIMIS CODUL CARE MA DUCEA LA PROMOTIE DUPA 4 TELEFOANE SI MEREU MI-A DAT COD INCORECT. NU O SA MAI ALIMENTEZ NICIODATA IN AQCEASTA VIATA DE LA ROMPETROL. SUNT BANDITI.

  RăspundețiȘtergere
 7. AM LUAT TEAPA NU O SA MAI ALIMENTEZ NICIODATA DE LA ROMPETROL

  RăspundețiȘtergere
 8. Draga Rompetrol, de ce esti atat de hot?

  RăspundețiȘtergere
 9. De ce alcatiuti codul cu stelute? Sa nu poata beneficia orice client Rompetrol ori sunt coduri la care au acces doar clientii casei Rompetrol? Stelutele nu pot fi selectate de pe telefoanele obisnuite ci doar de pe cele ale bogatanilor !

  RăspundețiȘtergere
 10. subscriu la ce s-a scris NISTE HOTI SI NESERIOSI
  PACAT CA INCASARILE VOR SCADEA---nu vor creste --cum sperau cei ce s-au gandit la smecherie

  RăspundețiȘtergere
 11. IAR MIE CRED CA MI-AU FURAT CODUL ANGAJATI ROMPETROL PT CA MI-AU RASPUNS CA ACEST COD A MAI FOST TRIMIS,IAR EU NU-L MAI TRIMESESEM ! RUSINE ! ASA O SA VA PIERDETI CLIANTELA !

  RăspundețiȘtergere
 12. cica a castigat rangele unu dedu, n-a auzit nimeni nimic, nici de dedu, nici de tragere , , ,chiar credeti ca dadeau asa premiu pe bune si nu se laudau ei in toata presa ?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu