Concurs Activia 2013 "Starea de bine vine din interior"

Este momentul sa alegeti o alimentatie sanatoasa care impreuna cu un stil de viata activ veti reusi sa va mentineti in forma. Cu ajutorul bacteriilor probiotice Bifidus ActiRegularis veti scapa de neplacerile cauzate de disconfortul digestiv. Consumand Activia va puteti bucura de toate acestea si in plus puteti castiga si premii pretioase. Campania promotionala "Starea de bine vine din interior" se desfasura in perioada 10 octombrie - 30 noiembrie 2013.
- trebuie sa dati like paginii de Facebook Activia Romania
- sa achizitionati produse Activia participante la promotie
- sa accesati aplicati "Starea de bine vine din interior" si sa alegeti cuvantul care exprima starea voastra de bine, completati formularul cu datele personale (nume si prenume, e-mail, numar de telefon) si sa va inscrieti prin una din cele doua modalitati:
  • inscriere cu bonul de casa (numarul bonului fiscal, produse inscrise in concurs, data de pe bonul fiscal)
  • inscriere prin cod bonus care il veti obtine de la promotrii Activia, cumparand Activia in valoare de 10 lei pe un singur bon din magazinele Carrefour, Cora, Auchan, Real.
Trebuie sa pastrati atat bonul fiscal cat si capacele produselor achizitionate.
Pentru a intra in tragerile la sorti saptamanale trebuie sa inscrieti minim 14 produse Activia, insa codul bonus primit asigura participarea la tragerea la sorti fara a mai fi nevoie de consumarea a 14 Activia. Pentru 14 Activia aveti o sansa, pentru 28 Activia aveti doua sanse, pentru 42 Activia aveti trei sanse...
Premiile constau in:
- premii zilnice: 52 lantisoare de aur de aur personalizate
- premii saptamanale garntate: 7 lantisoare de aur personalizate (se acorda participantului care a inscris cel mai mare numar de produse in saptamana respectiva)
- premii garantate: 50 de bratari cu medalion de aur (se acorda daca ati acumulat in contul vostru 30 de produse Activia doar din produsele de pe bonurile de casa).
Premiile zilnice se acorda prin tragerile la sorti saptamanale astfel:
- prima extragere: 24 octombrie
- a doua extragere: 31 octombrie
- a treia extragere: 7 noiembrie
- a patra extragere: 14 noiembrie
- a cincea extragere: 21 noiembrie
- a sasea extragere: 2 decembrie.
Succes!

Comentarii