Biolectra Magnesium Direct - substanta minerala care va face sa va simtiti bine

O dieta corespunzatoare, exercitii fizice regulate si folosirea strategiilor de control al stresului sunt principalele modalitati de a va mentine sanatatea in mod natural (degeaba mancam corect daca suntem stresati si necajiti zi de zi, stresul si supararile scad anii din viata noastra si ne aduc pe cap multe boli). Alte mijloace importante includ cultivarea relatiilor sociale cu oameni placuti noua (de evitat oamenii care nu ne fac bine starii noastre mentale), practicarea regulata de exercitii fizice (contribuie la mentinerea in stare buna a oaselor, articulatiilor, muschilor, stimuleaza metabolismul, diminueaza stresul si lupta impotriva depresiei), transformarea locuintei intr-un loc sanatos si evitarea unor obiceiuri daunatoare precum fumatul. Avand in vedere toate aceste aspecte, va favorizati bunastarea mintala si va protejati toate organele corpului, de la artere pana la nervi, de la intestine pana la glandele producatoare de hormoni. Pe langa toate aceste lucruri o alimentatie corecta alaturi de suplimente alimentare ce ne completeaza dieta cu toti nutrientii de care avem nevoie ne sustinem sistemul imunitar, astfel ferindu-ne de infectii, alergii si chiar de cancer.
O substanta esentiala pentru organismul nostru este magneziul, care este implicat in activarea a peste 300 de enzime ce asigura functionarea corespunzatoare a numeroase procese de metabolism iar inima, sistemul nervos si musculatura au nevoie de acest mineral. Biolectra Magnesium Direct este perfect pentru persoanele aflate in continua miscare. Un plic de Magnesium Direct contine 300 mg de magneziu, care asigura necesarul zilnic de magneziu al organismului si este suficient doar un singur plic pe zi care incape in orice buzunar si se administreaza foarte usor: se toarna pliculetul pe limba, se lasa sa se topeasca in gura apoi se inghite fara a avea nevoie de lichide. 
Un alt supliment alimentar pe care vi-l recomand, calciu+magneziu+zinc (ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, participa la reglarea metabolismului, stimuleaza cresterea parului si unghiilor, actioneaza pentru mentinerea calitatii pielii, stimuleaza activitatea nervoasa si musculara, creste imunitatea organismului). Eu folosesc acest supliment in fiecare zi, alaturi de multe fibre, B complex si spirulina de 1000 mg.
De cand am avut probleme cu aslimilarea nutrientilor si vitaminelor din mancare, am urmat un tratament cu vitamine puternice la recomandarea medicului de familie apoi dupa ce am terminat tratamentul am continuat cu suplimente alese de mine in functie de necesitatile organismului meu.

Comentarii