Serena Williams beata, drogata sau depresiva

Am vazut, timp de 3 minute, un joc de tenis pe care nici eu, cel mai slab din curtea scolii nu l-as face pe un teren de tenis. Serena Williams, numarul 1 mondial de mult mult timp s-a prezentat alaturi de sora ei mai in varsta Venus, fost numar 1 mondial, intr-un meci de dublu la Wimbledon. Sincer nu stiu de ce ar fi fost nevoie de un game intreg cu Serena la serviciu pentru a intrerupe meciul dar ce a fost a fost.
Acum se tot discuta. A fost Serena beata sau drogata? Sau pur si simplu a fost o piesa de teatru cu scopul de a iesi in evidenta dupa ce 2 turnee de mare slem le-a pierdut in primele meciuri.

Nu conteaza in ce conditie era. Conteaza care e cauza. Si Serena simte ca pamantul de sub picioare ei fuge intr-un rimt ametitor. Mult prea repede pentru felul ei de a fi. Atatia ani de truda, sacrificii si jocuri exceptionale nu s-ar fi intamplat daca tatal surorilor nu era in tablou. De la el a pornit totul. El e cauza pentru care Serena sare in gol de pe munte in loc sa il coboare.

Stiti sablonul parintelui mandru care calca peste cadavre pentru a-si vedea copilul stralucind. Dar acel parinte nu vede ca in acel stil de a educa si creste un copil faci rau propriului tau copil.



Cititi mai multe despre depresie si ura pe Formele de manifestare ale urii si cauzele ei - ce putem face impotriva urii?

Comentarii