Cearcane negre - cum sa le mascati?



Sunt ereditare sau apar dupa o noapte nedormita, din cauza carentelor nutritive ori a anumitor afectiuni. Oricare ar fi cauzele, cearcanele va imbatranesc prematur si ajung chiar sa va schimbe fizionomia. Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa eliminati toxinele. Chiar daca nu le vedeti, ele exista si fac ravagii in organism. Partea buna este ca toxinele ies la suprafata. Neplacut este ca se manifesta la nivelul pielii, principalul organ de eliminare a deseurilor. Rezultatul: eczeme, iritatii, cearcane, toate fiind probleme urate ale tenului.
Prin urmare daca vreti efecte pe termen lung, porniti dinspre interior, de la una din posibilele cauze ale cercurilor negre si incepeti chiar de astazi un tratament de curatare: hidratare optima, ceaiuri diuretice, renuntare la fumat, o cura cu citrice, multe verdeturi, salate, fructe, grasimi bune si somn suficient. Iata cateva metode la care sa apelati pentru a scapa de cearcane:
1. Comprese cu plante
Ceaiul verde, bun si intern si extern, este bogat in antioxidanti care ajuta celulele pielii sa se refaca. Licoare consumata de asiatici la fiecare masa, ceaiul verde repara pielea fina din jurul ochilor, care se subtiaza odata cu varsta. Actiune cicatrizanta au musetelul si galbenelele, plante prietene cu pielea.
2. Masti cu legume proaspete
Cateva felii de castrvete rece, de rosii coapte ori de cartof, toate par o salata pe cinste daca nu ar fi vorba de un tratament pentru cearcane. Zona critica din jurul ochilor poate beneficia de aceste remedii naturale daca le aplicati constant. Aplicati rondelele pe ochi cel putin 10 minute, apoi spalati-va cu apa calduta si la final aplicati un ser pe baza de colagen.
3. Exercitii faciale
Necesita rabdare si consecventa, fiindca nuanta vinetie nu se estompeaza peste noapte, iar efectele se lasa asteptate, insa, in cele din urma, va puteti bucura de un ten mai elastic si un chip luminos.
Masati pleoapele  prin miscari circulare, cu degetele inelare. Va puteti ajuta de crema speciala pentru ochi. Un alt exercitiu ar fi sa miscati ochii de sus in jos timp de 10 secunde, apoi repetati miscare stanga-dreapta alte 10 secunde.
Nu uitati de vechiul truc: tineti 2 lingurite la congelator si puneti-le pe ochi, presand usor cu partea convexa. Efectul de racorire si de diminuare a cearcanelor este imediat. Estompeaza apoi in mai putin de 1 minut cu un corector.

Comentarii