Colagen 100% Serum pentru fata, gat si decolteu Delia Cosmetics Review - secretul tineretii pielii

Delia Cosmetics este o firma foarte cunoscuta din Polonia, si a fost infiintata in anul 1998. Delia Cosmetics creeaza produse unice, eficiente, pline de pasiune si idei inovatoare cu retete unice din cele mai bune materii prime. Dovada este ca a primit o multime de premii prestigioase si in plus sunt milioane de clienti satisfacuti in intreaga lume, printre care si eu. Anul asta e prima data cand vad produse pentru ten Delia Cosmetics in Romania si mi-a atras atentia inca de cand am vazut doua dintre produsele acestei firme, pe rafturile hipermarketului Carrefour - serul cu acid hialuronic (online la Farmacia Stejara il gasim la pretul de 20 lei) si serul colagen la pretul de 30 lei fiecare. Am stat putin pe ganduri, nu stiam care din cele doua produse sa aleg.
Si pentru ca tenul meu are nevoie de multa hidratare si sa elimine ridurile din jurul ochilor (o mostenire pretioasa;))), am ales serul 100% colagen. Este un produs concentrat pentru tratament intensiv anti-rid, cu o actiune completa asupra pielii. Si cum prefer sa nu dau foarte multi bani pe produsele cosmetice, ma bucur ca sunt si produse foarte bune si pentru un buget redus. Serul are o pipeta care ne ajuta sa dozam eficient cele 10 ml de produs, si in plus este si mai igienic. Desi pe restul fetei nu am riduri, ci doar in jurul ochilor (sunt riduri de expresie, dar mi se par cam accentuate), il folosesc de 2 ori pe saptamana mai mult pentru zona ochilor si a decolteului, si pe fata ma dau doar o data la 2 saptamani. Tenul meu este imbracat intr-o pelicula fina, este mult mai catifelat, hidratat, si efectele se vad inca de la prima aplicare. Consistenta serului este laptoasa (dar se absoarbe rapid) si are un miros foarte placut si usor. Dupa 2 saptamani deja se vad ridurile din jurul ochilor mai putin vizibile, ceea ce ma bucura foarte mult (sper sa mai existe aceste seruri si cand o sa am 50 de ani si o sa am mai multa nevoie :D ).
Utilizare: serul se aplica pe pielea curata si se intinde usor si uniform 2-3 picaturi pe toata suprafata fetei, gatului si decolteului (asteptati pana se absoarbe complet). Se poate aplica sub obisnuita crema de fata sau ca atare, seara de 2 ori pe saptamana. Serul este excelent si pentru masajul fetei di decolteului.
Iata care sunt proprietatile acestui ser miraculos:
- netezeste ridurile si hidrateaza intens
- imbunatateste elasticitatea pielii si reduce semnele de oboseala
- pentru pielea 25+ se foloseste de 2 ori pe saptamana cu o pauza de 1 saptamana
- ca tratament pentru pielea obosita 35+ se utilizeaza in fiecare seara timp de 1 luna
- ca tratament permanent pentru varsta de 55+ se aplica seara de 2-3 ori pe saptamana, singur sau impreuna cu crema de noapte pentru efecte vizibile si de lunga durata
- efecte vizibile dupa prima utilizare
- stimuleaza si revitalizeaza pielea
- este un concentrat cu o formula avansata si fara parabeni.
Colagenul reprezinta secretul tineretii pielii, care e secretat intr-o cantitate apreciabila in mod natural, ca pielea sa fie tonica. Cu varsta productia de colagen scade, ceea ce duce la subtierea pielii si la formarea liniilor fine si a ridurilor, pielea isi pierde din elasticitate si fermitate si avem nevoie de un mic ajutor. Exista multe solutii antiimbatranire (alimentatie sanatoasa si echilibrata, sport...), dar cele mai la indemana raman cremele si aceste tratamente sub forma de ser concentrat.
Pacat ca la noi in Romania nu exista mai multe produse Delia Cosmetics, desi au produse pentru ingrijirea fetei, ingrijirea corpului (in plafare/farmacii gasim sare de baie si bile aromate Dairy Fun Delia Cosmetics), pentru par (in plafare/farmacii gasim vopsele henna si vopsele pentru barbati de la Delia Cosmetics), unghii (in plafare/farmacii gasim tratament si lac colorat pentru unghii Delia Cosmetics), sprancene (in plafare si farmacii gasim crema coloranta pentru sprancene) si produse de make-up (fata, ochi, sprancene, buze).

Comentarii