Cura cu cirese pentru o sanatate perfecta

In luna iunie, o explozie de culoare si de mireasma cuprinde intreaga natura. Multe dintre ele sunt adevarati medici naturali pentru afectiunile de care suferiti. Fie ca sunteti cardiac, vi se umfla picioarele, va supara colecistul, aveti atacuri de panica ori kilograme in plus, leacurile din natura nu au egal. Ciresele doar in mai si iunie le puteti consuma. Asadar, de ce sa nu profitati din plin de ele?
Ciresele au o concentratie mare de provitamina A, necesara dezvoltarii copiilor dar si pentru sanatatea adultilor. Cu 70 - 80 de calorii la 100 g, ciresele se numara printre fructele energizante, astfel ca aceasta cura va umple de vitalitate si in plus au si vitamine din grupul B si vitamina C. Gratie continutului de minerale si oligoelemente (potasiu, calciu, mangan), contribuie la mentinerea echilibrului intestinal.
Consumul moderat de suc de cirese scade colesterolul rau, iar daca doriti sa slabiti trebuie sa urmati aceasta cura cu cirese si veti fi mult mai supli in vacanta de vara.
Daca suferiti de insomnie, cura cu cirese va va scapa de aceasta problema si-l va aduce pe mos Ene pe la genele tale in fiecare seara!
Colegii de birou v-au facut iarasi sa va pierdeti cumpatul? Faptul ca va infuriati atat de usor ar putea fi justificat si de nivelul scazut al glicemiei. De aceea, luati din cand in cand la birou cate o gustare dulce, un pumn de cirese. Cu siguranta va veti relaxa.
Pentru cura cu cirese aveti posibilitatea de a alege dintre doua tipuri:
- cura exclusiva de cirese timp de 3 zile
- cura de 3 saptamani cu cirese la micul dejun (se incepe cu 100 g apoi cantitatea se creste treptat pana se ajunge in saptamana a 3a la 600 g - se pot consuma pana la masa de pranz).
Multa sanatate va doresc! ;)

Comentarii